Exposicions / Dones d’Art

Dones d’Art

Del 8 de Març al 7 de Abril de 2018

Amb motiu del dia 8 de març, dia Internacional de la Dona Treballadora, es presenta una exposició Dones d’Art, d’artistes dones. Espai Cavallers Gallery Són 10 artistes amb diferents estils i diferents provinences, que tenen un clar denominador comú. Abans que res, per sobre de ser mullers, mares, filles, mestresses… són artistes.. La voluntat de […] llegir més

Descripció

Amb motiu del dia 8 de març, dia Internacional de la Dona Treballadora, es presenta una exposició Dones d'Art, d’artistes dones.

Espai Cavallers Gallery

Són 10 artistes amb diferents estils i diferents provinences, que tenen un clar denominador comú. Abans que res, per sobre de ser mullers, mares, filles, mestresses... són artistes..

La voluntat de l’exposició és, que a través del seu treball artístic, es pugui visualitzar la importància cada vegada més rellevant de la dona en la societat i concretament al món de la cultura i de l'art contemporani.

La temàtica escollida per cada artista ha estat totalment lliure per part de les artistes. Participants i no s’ha pretès fer cap al·lusió a estereotips de la condició femenina.

La subtilesa i harmonia de les composicions, l’univers màgic. La interpretació de la natura, el cos humà, l'expressivitat, la quotidianitat, l'harmonia dels colors, són alguns del aspectes que es podran veure en aquesta exposició.

Es tracta d'una exposició deliciosa i potent que compta amb el treball de 15 artistes heterogènies: Carme Aliaga, Sònia Alins, Lily Brick, Sílvia Colomina, Rebeka Elizegi, Montserrat Fernández, Carmen Giraldez, Montserrat Gomis, Mercè Humedas, Kashiri Nasiri "Azadeh", Marisa Maestre, Marta Moreu, Aurembiaix Sabater, Aïda Subirà i Rosa Torres.

Per a més informació sobre Dones d'Art a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles