Exposicions / Color, traç i forma

Color, traç i forma

Del 13 al 30 de Juny de 2014

La Espai Cavallers Gallery inaugura l’exposició col·lectiva Color, traç i forma. Una mostra col·lectiva amb obres de Perico Pastor, Ureña, Perez Bolaño, Magi Puig i Didier Lourenço. La mostra és podrà veure fins al pròxim 30 de juny. El dia 27, la galeria Espai Cavallers, també es transformarà en un escenari musical. Amb un concert del popular trio femení The Mamzelles en una iniciativa promocional del gremi de galeries […] llegir més

Descripció

La Espai Cavallers Gallery inaugura l'exposició col·lectiva Color, traç i forma. Una mostra col·lectiva amb obres de Perico Pastor, UreñaPerez BolañoMagi Puig i Didier Lourenço. La mostra és podrà veure fins al pròxim 30 de juny.

El dia 27, la galeria Espai Cavallers, també es transformarà en un escenari musical. Amb un concert del popular trio femení The Mamzelles en una iniciativa promocional del gremi de galeries d'art de Catalunya, batejada com Art & Works. L'objectiu: obrir les galeries d'art a tota mena de públics per gaudir de l'art d'una forma divertida i diferent. Incentivant i potenciant la relació entre les diferents disciplines artístiques, en aquest cas la música.

La galeria lleidatana va ser la segona de Catalunya a acollir aquesta activitat després de la sala Anquin's de Reus el mes passat. El gremi també celebrarà aquesta activitat a Girona al setembre, a la galeria El Claustre, i a Barcelona a finals d'any.

 

L'artista Perico Pastor, La Seu d'Urgell el 1953.

L'obra de l'artista Perico Pastor, és d'un lirisme plàstic absolut connectat majoritàriament a temàtiques quotidianes i al tractament del cos humà, principalment el femení. L'artista ha exposat en molts països dels diferents continents, recollint un munt d'adeptes entre tota aquella gent que no busca en l'art la fidelitat a una doctrina, sinó l'espontaneïtat d'uns sentiments.

Joaquín Ureña, Lleida, 1946.

Centra la seva producció artística amb la tècnica de l’aquarel·la. Sobretot en temes urbans i d'interiors amb un nou concepte i grans formats.

Ha realitzat més de setanta exposicions individuals i ha participat en més de cent mostres col·lectives per tot Espanya.

 

Didier Lourenço neix a Premià de Mar, Barcelona, ​​el 1968.

El 1987 comença a treballar en el taller del seu pare on aprèn l'art de la litografia. El 1995 s'instal·la en el seu propi taller.

El 1988 realitza la seva primera exposició individual i edita la primera col·lecció de litografies. Didier Lourenço comparteix el seu temps pintant sobre tela i paper en una zona del taller del seu pare. Realitza i imprimeix seves pròpies i també per a altres artistes. Aquest lloc serà un estudi obert a la mirada de molts artistes i un intercanvi de coneixements que seran molt importants per a la seva educació en el món de la pintura.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Color, traç i forma a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.