Exposicions / Collage 4 visions

Collage 4 visions

Del 8 de Juliol al 5 de Setembre de 2017

Espai Cavallers Gallery 31/33 de Lleida presenta del 8 de juliol al 5 de setembre l’exposició Collage 4 visions, amb obres de Marisa Maestre, Imano Buisan, Rebeka Elizegi i Josep Pulido. La inauguració tindrà lloc el dia 8 de juliol a les 20 h.   Marisa Maestre   Es il·lustradora, directora d’art i artista visual. El […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery 31/33 de Lleida presenta del 8 de juliol al 5 de setembre l’exposició Collage 4 visions, amb obres de Marisa Maestre, Imano Buisan, Rebeka Elizegi i Josep Pulido. La inauguració tindrà lloc el dia 8 de juliol a les 20 h.

 

Marisa Maestre

 

Es il·lustradora, directora d'art i artista visual. El seu treball se centra en la creació d'experiències a través de el disseny, la il·lustració i el collage. En la seva faceta més professional, cada projecte que afronta és susceptible de convertir-se en un joc continu.  Experimentació i creació de vincles entre el disseny i l'art. En la seva faceta més personal i artística, la seva obra se centra en l'exploració de l'inconscient. L'associació lliure i la necessitat vital de crear com a canal d'expressió, comunicació i transformació.

 

Imano Buisan.

L’1 de gener de 2014 vaig començar un projecte de collage diari, sense pensar en el futur, només pel plaer de fer alguna cosa cada dia. Va començar com un exercici barrejat amb la meva rutina. Al principi només un simple joc fora de l'ordinador, prenent amb les mans material (principalment paper). M’agrada el collage, realment m’encanta el collage perquè ofereix noves formes que no puguin imaginar amb una imatge anterior, no cal pensar-ho tot, perquè al final el material mostra el camí. L’atzar i crear amb el treball de tothom és fantàstic, perquè ofereixen una conferència multiplicadora i moltes formes noves. Any rere any el projecte va creixent i prenent una direcció més personal, vaig trobar més dialectes en la llengua del collage. Avui en dia pretenc una nova unitat del temps que interessa el concepte de temps i m’adapta un de nou, i potser trobo que apareix un patró d’unitats formals i amb el temps.

Rebeka Elizegi

És collagista, directora d’art i dissenyadora gràfica titulada per l’Escola Massana de Barcelona.

Treballa exclusivament de forma manual: li interessen les tisores i l’exploració de materials diversos. Treballa peces de petit, mitjà i gran format, però sempre aplicant la tècnica del collage manual clàssic sense redimensions ni retocs digitals. Generalment silueteja les seves peces sobre suport rígid, de manera que es converteixen en figures volumètriques, petites escultures de paper, cartró o fusta.

 

Josep Pulido Forns

Va dir el poeta Josep Maria de Segarra que un camí és curt de pronunciar, però molt llarg de recórrer. Aquest és el sender que va iniciar Josep Pulido Forns, nascut a la lleidatana Albesa. Quan va haver de triar per on havien de discórrer les seves idees a través dels seus traços, talls i composicions. Les seves línies traçades i equidistants, equilibrades i moltes vegades impossibles.

 

La seva ruta creativa expressa el caràcter sobri d'una terra de secà, subjecta a un entorn rural i periurbà obert a la modernitat. El negre de el traç, el blanc de el paper o de la tela, els ocres i verds, tot busca la seva definició en el seu entorn. Lleida va ser bressol i falda de l'poeta Màrius Torres per a qui la poesia és "un mitjà expressiu de la personalitat". L'artista troba aquí la seva pròpia expressió poètica en l'ordre, el tall singular, les línies perfectes i les composicions fantàstiques, amb les que expressa tota la seva creativitat amb subtilesa, sense escarafalls. "Si és exagerat, és insignificant", va dir el diplomàtic francès Charles de Talleyrand i l'obra de Polit fuig de la insignificança a partir de la força expressiva.

 

Per a més informació sobre l'exposició Collage 4 visions a Espai Cavallers Gallery Lleida

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.