Exposicions / Nadal 2015

Nadal 2015

Del 12 de Desembre de 2015 al 27 de Gener de 2016

Espai Cavallers Gallery presenta del 12 de desembre al 27 de gener la col·lectiva de Nadal 2015. Amb obres de Carme Aliaga, Pilarin Bayés, Mercè Humedas, Eva Llorens, Didier Lourenço, Roger Sala, Benjamí Tous i Joaquín Ureña. Així podreu veure de: Carme Aliaga, les seves recents creacions de petit i gran format fetes sobre fusta i collage amb una gran intensitat de […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta del 12 de desembre al 27 de gener la col·lectiva de Nadal 2015. Amb obres de Carme Aliaga, Pilarin Bayés, Mercè Humedas, Eva LlorensDidier Lourenço, Roger Sala, Benjamí Tous i Joaquín Ureña.

Així podreu veure de:

Carme Aliaga, les seves recents creacions de petit i gran format fetes sobre fusta i collage amb una gran intensitat de color .

Pilarin Bayés, les il·lustracions originals del llibre presentat recentment a Lleida “Petita Història de la Seu Vella“.

Eva Llorens, els seus paisatges de Nova Zelanda, lloc on resideix ara i que han viatjat des d’allà cap a Lleida per a  l’exposició.

Mercè Humedas, obres inèdites en què dona molta importància al  tractament de la llum i les atmosferes d’espais interiors i quotidians.

Didier Lourenço, darrers treballs litogràfics amb el seu estil inconfusible mostrant els rostres de les seves dones, bicicletes,  personatges anònims.

Roger Sala Xandri, amb imatges d'una gran força expressiva, ja sigui en les cares com en els altres temes que vol plasmar i que van més enllà d’allò purament estètic.

Benjamí Tous, els seus personatges sobre tela i paper i també les figures de “flamenques”.

Joaquín Ureña, amb la seva mirada recorren molts dels racons de la ciutat de Lleida.

Així mateix es mostrarà una col·lecció de joies de les autores: Cristina Julià;  Sara Domènech;  Coohuco, blogera; i Eva Armisen, il·lustradora.

També es reedita la proposta La Calaixera de Cavallers on si poden trobar obres de petit format, originals o obra gràfica, d’artistes com Tom CarrManolo Valdés, Antonio López, ChillidaPerico Pastor, entre d’altres. Així mateix es mostrarà la col·lecció de joies de les autores Cristina Julià, Sara Doménech, i Coohuco i Eva Armisen.

Per a més informació sobre l'exposicio Nadal 2015, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.