Exposicions / Cartografías de un marino en tierra

Cartografías de un marino en tierra

Del 13 de Novembre al 10 de Desembre de 2015

Espai Cavallers Gallery presenta el 13 de novembre l’exposició de l’artista Pepe Puntas, Cartografías de un marino en tierra. La mostra es podrà veure fins al dia 9 de desembre. S’hi exhibeixen al voltant de 28 peces entre pintures i objectes. El contingut de l’obra, principalment figurativa, intenta anar més lluny de la mera representació dels […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta el 13 de novembre l'exposició de l'artista Pepe Puntas, Cartografías de un marino en tierra.

La mostra es podrà veure fins al dia 9 de desembre. S'hi exhibeixen al voltant de 28 peces entre pintures i objectes. El contingut de l'obra, principalment figurativa, intenta anar més lluny de la mera representació dels objectes que la constitueixen.

Per a l'artista és fonamental que l'espectador en visualitzar la seva obra tingui en compte no només el significat explícit sinó també l'implícit, que consisteix a descobrir  l'obra més enllà del que mostra.

La temàtica ronda la denúncia social i la demanda del poble enfocada des de la subjectivitat, comptant sempre que és molt difícil tenir un coneixement ple i adequant-la sobre qualsevol circumstància.

L'obra en si, està realitzada per una sèrie de dibuixos que no representa figures d'éssers vius. Més aviat, i per treure ferro, s'empren dibuixos una mica infantils, propers al còmic, a la vinyeta i al grafit. La temàtica ens submergeix en un escenari còmic i innocent amb traços més bastos i descuidats.

 

Pepe Puntas, Còrdova, 1960.

 

L'artista Pepe Puntes va iniciar la seva formació artística a l'Escola d'Arts i Oficis de Còrdova. Va continuar els estudis a la Facultat de Belles Arts "Santa Isabel d'Hongria" a Sevilla, on es va especialitzar en Talla Fusta.

La seva obra es caracteritza per estar feta mitjançant la tècnica de l'esgrafiat. Pepe Puntes dibuixa escenaris mordent i còmics alhora, amb traços que semblen bastos i absurds, reflex de el context actual de la vida que portem marcada per la crisi. Al llarg de la seva extensa carrera ha rebut diversos reconeixements i premis.

La seva obra està present en importants col·leccions estatals com l'IVAM (Institut Valencià d'Art Modern) o el Ministeri d'Afers Estrangers, i ha participat en importants projectes artístics.

Per a més informació sobre l'exposició Cartografías de un marino en tierra de l'artista Pep Puntas a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.