Exposicions / Carmen Giráldez

Carmen Giráldez

Del 8 de Maig al 7 de Juny de 2013

Espai Cavallers Gallery 31/33 del carrer Cavallers, 31 de Lleida presenta el 8 de maig una exposició de Carmen Giráldez. Gairebé des dels seus inicis, Giraldez ha centrat el seu treball en l’ésser humà, en la figura com a motiu estètic i en l’ésser en si mateix. En aquesta exposició segueix investigant aquest tema inesgotable. La mostra […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery 31/33 del carrer Cavallers, 31 de Lleida presenta el 8 de maig una exposició de Carmen Giráldez. Gairebé des dels seus inicis, Giraldez ha centrat el seu treball en l’ésser humà, en la figura com a motiu estètic i en l’ésser en si mateix. En aquesta exposició segueix investigant aquest tema inesgotable. La mostra presenta al voltant de 30 peces. També inclou teles de símbols més personals i potser menys accessibles.

 

Carmen Giraldez és una artista nascuda a la ciutat de Barcelona, ​​Espanya, l'any 1976. Des de la seva infància, ha estudiat les tècniques de pintura a través del seu pare que havia pintat també des d'una edat molt primerenca. L'any 1996 va començar a estudiar a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics (A.A.O.A.) situada a la Llotja. Un any més tard, Giraldez va ingressar a la Universitat de Barcelona i es va graduar en l'any 2002, com a Llicenciada en Belles Arts. També va ser alumna ajudant de l'escultor Marsaginer (1918 - 2006). Avui en dia, Giraldez, treballa a temps complet en les seves pintures.

 

"Sovint totes les passions estan contingudes en una sola persona. Les virtuts de les persones ens atrauen més, amb freqüència, els seus defectes, són els que els fan realment sorprenents. D'altra banda, és la unió de tots dos, i especialment en els seus extrems (grans virtuts i grans defectes) el que fan a la gent intensa. Els sentiments que van des innocència a la perversió són un meravellós tema d'estudi des de l'estètica ... "

 

Per a més informació sobre l'exposició de l'artista Carmen Giraldez, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.