Exposicions / Caixa negra 2017

Caixa negra 2017

Del 6 de Octubre al 2 de Novembre de 2017

Espai Cavallers Gallery ofereix a partir del  6 d’octubre l’exposició de fotografia Caixa Negra 2017. CAIXA NEGRA. Mostra col·lectiva de fotografia d’artistes de les terres de Lleida que arriba així a la seva segona edició aquesta tardor. Per tant un total d’onze fotògrafs de les nostres terres han estat convidats a mostrar una part de la […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery ofereix a partir del  6 d'octubre l'exposició de fotografia Caixa Negra 2017.

CAIXA NEGRA.

Mostra col·lectiva de fotografia d’artistes de les terres de Lleida que arriba així a la seva segona edició aquesta tardor. Per tant un total d’onze fotògrafs de les nostres terres han estat convidats a mostrar una part de la seva obra. Així sense allunyar-se de la intenció i de l’esperit que va caracteritzar la primera edició : el concepte de caixa negra com a element articulador.

La caixa negra com a centre aglutinador d’un procés creatiu que, des de cada individualitat, apunta cap a un tot divers i heterogeni, plural, però amb el denominador comú de la intencionalitat. Del gest creatiu i conscient, on la mirada no se centra ja tant en el procés com en el producte final i en la recepció que d’aquest se’n derivi.

Una mena de banc de proves on els diferents fotògrafs que participen així redescobreixen fragments de realitat. Amb la intenció que l’espectador interpreti, a través de la seva mirada i des de la seva experiència de vida, perquè la informació guardada en aquesta exposició a la qual ara s’apropa.

 

Artistes:

Jordi Belilles, Marc Castelló, Jordi Clariana, Jordi Fuentes, Xavier Goñi, Josep Maria Nogueras, Alba Pifarré, Roger Sala, Mireia Salvia, Tatiana Vila, Oliver Villas

 

Oliver Villas

Nace el 14 de Julio de 1977 en Lleida. Desde pequeño sintió mucho interés por el arte, por eso sus inicios son autodidactos y cuando vió la oportunidad, se forma como fotógrafo.

En el 2002 quedó finalista del certamen fotográfico internacional “Todos somos diferentes”. Organizado por Injuve, Madrid. Fotografía publicada al libro del certamen.

Ha participado y expuesto en dos ediciones del Festival Bianual Fotonoviembre (Atlántica Colectivas), organizado en Tenerife, 2003-2005.

 

Per a més informació sobre l'exposició, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.