Exposicions / Caixa negra 2016

Caixa negra 2016

Del 10 de Octubre al 5 de Novembre de 2016

Espai Cavallers Gallery 31/33 de Lleida va acollir el 10 d’octubre la inauguració de l’exposició col·lectiva Caixa Negra 2016 . Fotografia que mostra el treball dels fotògrafs lleidatans Marta Benavides, David Besora, Marta Bisbal, Pepe Camps, David del Val, Edgar dos Santos. També Santi Iglesias, Jordi V. Pou, Anna Isán, Susana Martínez, Llorenç Melgosa, Emili Morreres, Gala Oró i Víctor Vilamajó. Així doncs, pot veure’s des […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery 31/33 de Lleida va acollir el 10 d'octubre la inauguració de l'exposició col·lectiva Caixa Negra 2016 .

Fotografia que mostra el treball dels fotògrafs lleidatans Marta Benavides, David Besora, Marta Bisbal, Pepe Camps, David del Val, Edgar dos Santos. També Santi Iglesias, Jordi V. Pou, Anna IsánSusana Martínez, Llorenç Melgosa, Emili Morreres, Gala Oró i Víctor Vilamajó.

Així doncs, pot veure's des d'un suggeridor camp verd titulat Mentre no hi eres, de Susana Martínez, que ha exercit de comissària. També un curiós Eclipsi de Marta Benavides, passant per una poètica visió del Palau de Vidre de Marta Bisbal o un enigmàtic rostre a Chairs II de Pepe Camps, entre d'altres. Al voltant de l'exposició també s'organitzaran activitats com un mercat de l'art, el dissabte 15, davant de la galeria, on es podran adquirir fotografies dels participants.

Així mateix, per al dia 19 s'ha organitzat una taula redona sobre creació. La directora de l'Espai Cavallers, Roser Xandri, va explicar que "feia molt temps que volíem exposar fotografia i sobretot posar en relleu professionals de Ponent Alguns dels quals estan trepitjant molt fort fora de Lleida". Així mateix, va assenyalar que amb Caixa Negra l'equipament iniciarà una sèrie de mostres dedicades a la fotografia.

La mostra, podrà visitar-se fins al pròxim 5 de novembre. Per a més informació sobre l'exposició Caixa negra 2016 a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.