Exposicions / Azadeh Khajeh

Azadeh Khajeh

Del 31 de Gener al 28 de Febrer de 2016

Espai Cavallers Gallery inaugura l’exposició de l’artista Azadeh Khajeh, on ens mostra un seguit d’obres on podrem trobar històries del seu món més personal. L’exposició es podrà visitar fins a finals de febrer. AZADEH KHAJEH Actualment viu a Lleida, és una pintora i gravadora que pertany a una brillant generació de joves talents iranians. Aquesta reconeguda artista a […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery inaugura l'exposició de l'artista Azadeh Khajeh, on ens mostra un seguit d'obres on podrem trobar històries del seu món més personal. L'exposició es podrà visitar fins a finals de febrer.

AZADEH KHAJEH
Actualment viu a Lleida, és una pintora i gravadora que pertany a una brillant generació de joves talents iranians.

Aquesta reconeguda artista a l'Iran, ens presenta a Lleida una selecció de la seva obra mai exposada a fora del seu país d'origen. Per a aquesta ocasió especial, destaca l'obra "Holocaust" (censurada inicialment al seu país). Anirà acompanyada d'una instal·lació per completar l'espectre conceptual de l'obra esmentada.

L'artista exposa olis i acrílics amb una gran profunditat i riquesa tant en el fons com en la forma. En ells l'Azadeh ens explica històries del seu món més personal en què s'aprecia tant un gran domini de la tècnica en els trets figuratius, com una gran força expressiva dels elements i en tot allò que ens vol transmetre. L'obra d'Azadeh no s'explica, cal descobrir-la, ja que no deixa indiferent a l'espectador.

Aquesta reconeguda artista a l'Iran, ens presenta a Lleida una selecció de la seva obra mai exposada a fora del seu país d'origen.

Per a més informació sobre l'exposició de l'artista Azadeh Khaje, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.