Exposicions / Art & Dones

Art & Dones

Del 6 de Març al 3 de Abril de 2020

Art & Dones. Exposició col·lectiva de dones artistes durant el mes de març 2020, a Espai Cavallers Gallery de Lleida.   Artistes:   Anna Agustí Hontangas (Pals 1968) Llicenciada en Belles Arts Facultat St. Jordi de Barcelona UB. Cursos de gravat, escultura i ceràmica, sensologia pictòrica a Barcelona, Girona i La Bisbal d’Empordà L’obra que […] llegir més

Descripció

Art & Dones. Exposició col·lectiva de dones artistes durant el mes de març 2020, a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

 

Artistes:

 

Anna Agustí Hontangas (Pals 1968)

Llicenciada en Belles Arts Facultat St. Jordi de Barcelona UB. Cursos de gravat, escultura i ceràmica, sensologia pictòrica a Barcelona, Girona i La Bisbal d’Empordà

L’obra que presenta Anna Agustí Hontangas, ens trasllada al continent Africà, en un conjunt de realitats complexes i distants pels que ho senten des de fora, però molt proper i entranyable per ella, deixant la seva empremta que es fa present a la seva obra dels darrers anys.

 

Laia Arnau i Rosell (Mataró 1966)
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona en la especialitat de pintura. Diplomada en Disseny tèxtil. Cursa dos anys d’especialització en Il.lustració editorial i publicitària.

 

Lita Cabellut (1961, Espanya)

Es una artista multidisciplinària espanyola que viu i treballa als Països Baixos. Cabellut és més conegut per les seves pintures en teles a gran escala mitjançant una variació contemporània de la tècnica del fresc. Més enllà de les seves pintures monumentals, la seva obra també inclou: dibuixos en paper, escultures, fotografia, escenografia, instal·lacions, poesia, poemes visuals i vídeos. També s'ha estès a escenografia d'òpera en la creació d'escenografia, disseny personalitzat i vídeo. És el llogater central de Lita Cabellut un sentit poètic que guia totes aquestes eines multidisciplinàries.

 

Marta Duran

Mataró (Barcelona)1955. Llicenciada en Ciències Biològiques, especialitat en Botànica, per la Universitat de Barcelona (1977)

 

Pilar López Báez neix a Madrid al setembre de 1981

Ha realitzat estudis d'Història de l'Art i Belles Arts, llicenciant-se en les dues curses per la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat CES Felipe II d'Aranjuez respectivament. Ha completat la seva formació amb estudis de disseny gràfic amb el Màster de Disseny Gràfic de el Centre d'Estudis Superiors CICE de Madrid.

 

Rebeca Muñoz Carrilero, (Barcelona el 1971)

Llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Barcelona el 1994.

Maria Perelló, (Sabadell 1961.)

Observar la realitat, pintant, per entendre i sentir. Apropar-me a aquest coneixement, intentant gaudir del camí. Esdevenir de mica en mica més sàvia. I emprar aquesta saviesa per transmetre el que he arribat a copsar de la realitat.

 

Aurembiaix Sabaté neix a Bell-lloc, (Lleida) el 1980.

Estudia Gràfica Publicitària a l'escola d'Arts i Oficis Ondara. També Arts Aplicades al Mur en l'escola Massana de Barcelona.

 

Montse Valdés, (Vilaplana, Tarragona, 1953)

Salvador Juanpere Huguet  és un artista contemporani català. Proper als corrents conceptuals, els seus dibuixos, escultures o instal·lacions tenen un fort contingut formal i poètic i són una reflexió sobre el mateix procés creatiu, la metodologia de l'escultura i els oficis artístics, tot dins d'un joc d'ironies i de referències metalingüístiques.

 

Maite Villafranca, (Lleida, 1962)

Llicenciada en Belles Arts amb una llarga trajectòria artística i expositiva. Compagina el seu vessant creatiu amb la pedagogia artística per al Departament d’Educació.
Guanyadora d’un bon nombre de beques i premis, té obra en les col•leccions de les principals institucions de la ciutat i també en d’altres de l’estranger (França)

 

Lídia Vives (1991, Lleida)

Graduada en Belles Arts i fotògrafa artística. El seu treball es caracteritza per l'ambient pictòric, l'ús del color i el caràcter oníric que aconsegueix transmetre.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Art & Dones a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

No hi ha més obres disponibles