Exposicions / Art per un nou sostre

Art per un nou sostre

Del 8 de Maig al 13 de Juny de 2014

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest vespre la inauguració de l’exposició que sota el nom Art per un nou sostre. Aplega l’obra de 26 artistes a Espai Cavallers Gallery amb fins solidaris. El 50% dels beneficis que s’obtinguin de la venda dels quadres aniran destinats al projecte d’Habitatges Socials. El paer en cap ha lloat […] llegir més

Descripció

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest vespre la inauguració de l'exposició que sota el nom Art per un nou sostre.

Aplega l'obra de 26 artistes a Espai Cavallers Gallery amb fins solidaris. El 50% dels beneficis que s'obtinguin de la venda dels quadres aniran destinats al projecte d'Habitatges Socials.

El paer en cap ha lloat la iniciativa i ha agraït els artistes la seva participació en el projecte.

L'acte ha comptat amb la presència del Bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, que ha destacat que "Art per un nou sostre" és una mostra de la creativitat al servei de la societat i ha destacat la "col·laboració generosa dels artistes".

L'exposició compta amb la col·laboració Joan Pere Massana, Perico Pastor, Joaquim Ureña, Susanna Martínez, Sandoval, Guinovart, Llorenç Melgosa, Jordi Pou, Sònia Alins, Mercè HumedasBorlansa, Ermengol, Antoni Perez Vidal, Toni Prim i Joan Cantó.

En el marc de la mostra es presentarà una carpeta solidària dels artistes Jordi Jové, Albert Minoves, Iglesias Mayo i Joan Pere Massana.

Joanpere Massana, Ponts, 1968.

Artista llicenciat en BBAA en l'especialitat d'escultura. Professor de volum i Coordinador del Departament de Volum a l'Escola Superior d'Art i Disseny Ondara de Tàrrega (Lleida). Conseller d'Art a l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

Amb el títol "El llibre de l'aigua" Massana marca el principi d'una sèrie que inicia el seu periple expositiu al Palazzo delle Arti Napoli. Per continuar a la Pinacoteca de Jesi (Itàlia) i en altres ciutats d'Europa. "La quarta dimensió, el temps, pren un paper important on són innombrables les referències al córrer l'aigua i per tant de temps: petjades de persones que han passat o pedres desgastades de córrer dels rius. (...)

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Art per un nou sostre.

Per més informació sobre l'exposició col·lectiva Art per un nou sostre a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.