Exposicions / Antoni Llobet

Antoni Llobet

Del 3 al 26 de Març de 2017

Del 3 al 26 de març podeu gaudir de l’exposició d’Antoni Llobet ‘Darreres Alquímies‘, de l’artista Antoni Llobet, a Espai Cavallers Gallery Aquest artista lleidatà establert a Barcelona, compta amb una amplia trajectòria que abasta des del període de l’abstracció. Llobet conrea l’abstracció amb la seriositat d’un alquimista. De vegades inclou algun element misteriós que […] llegir més

Descripció

Del 3 al 26 de març podeu gaudir de l'exposició d'Antoni Llobet 'Darreres Alquímies', de l'artista Antoni Llobet, a Espai Cavallers Gallery

Aquest artista lleidatà establert a Barcelona, compta amb una amplia trajectòria que abasta des del període de l’abstracció.

Llobet conrea l’abstracció amb la seriositat d’un alquimista. De vegades inclou algun element misteriós que suggereix un arbre o animaló que et fan pensar en la vida que podria haver-hi.

Però en contraposició a la terra també són protagonistes en moltes de les seves obres el cel i l’aigua: els seus blaus.
Mires molt el cel, Antoni? O també és el mar que als de secà com nosaltres ens atrapa amb el seu misteri? Les línies que dibuixes sobre les terres -de la mateixa manera que ho fan els pagesos quan parcel·len els sembrats- en el cel són estrelles fugaces i, en l’aigua, les transparències dels raigs de sol o dels peixos.

Es tracta d’una selecció de peces que es remunten des de principis dels anys setanta, quan va iniciar la seua carrera artística, fins a l’actualitat, amb els seus últims treballs.

Per a més informació sobre l'exposició d'Antoni Llobet 'Darreres Alquímies' a Espai Cavallers Gallery Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.