Exposicions / Als ulls del nauta

Als ulls del nauta

Del 20 de Juny al 15 de Setembre de 2012

Del 20 de juny al 15 de setembre  del 2012, l’Espai Cavallers 31/33 de Lleida presenta l’exposició Als ulls del nauta de Pep Fajardo. Espai Cavallers Gallery Les peces que conformen la mostra parteixen de principis bàsics i vivencials que van des del viatge als valors purament objectuals, concernents a l’àmbit del nauta. Una espècie de sinestèsia amb aquests […] llegir més

Descripció

Del 20 de juny al 15 de setembre  del 2012, l’Espai Cavallers 31/33 de Lleida presenta l’exposició Als ulls del nauta de Pep Fajardo.

Espai Cavallers Gallery

Les peces que conformen la mostra parteixen de principis bàsics i vivencials que van des del viatge als valors purament objectuals, concernents a l’àmbit del nauta.

Una espècie de sinestèsia amb aquests conceptes com a pretext, aplicada a l’ordre escultòric que recala en la senda perseguida i irònica de la psiconàutica de l’objecte, pedra angular sota la qual ha estat concebuda la selecció de les escultures integrants de la exposició.

La contraposició del viatge de la psique al viatge entès com a desplaçament en l’espai. El món real genera l’alfabet a la vegada convertit en codi, mitjançant el qual, en un exercici de síntesi, genera la praxi conceptual. Formalment es tergiversa la realitat prenent com a  punt de partida enunciats com ara el pas del temps, l’aerodinàmica per minimitzar el fregament; el canvi de lloc, la contemplació, ítems híbrids de dubtosa funció, el record, el món de “el que suggereix”, en definitiva, per a configurar l’imaginari plàstic de la globalitat resultant.

 

Per a més informació sobre l'exposició Als ulls del nauta, de l'artista Pep Fajardo, a la Espai Cavallers Gallery Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.