Exposicions / Ad Lib

Ad Lib

Del 4 al 30 de Novembre de 2017

Espai Cavallers Gallery de Lleida, inaugura el 4 de novembre, l’exposició Ad Lib, de creació de joia contemporània. Es podrà visitar la mostra fins al dia 30 de novembre. A l’exposició Ad Lib, el visitant podrà descobrir diàleg artístic entre 5 creadors lleidatans i 5 creadors d’arreu del país. Prenent com a motiu la creació de joia contemporània. Per […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery de Lleida, inaugura el 4 de novembre, l'exposició Ad Lib, de creació de joia contemporània. Es podrà visitar la mostra fins al dia 30 de novembre.

A l'exposició Ad Lib, el visitant podrà descobrir diàleg artístic entre 5 creadors lleidatans i 5 creadors d'arreu del país. Prenent com a motiu la creació de joia contemporània.

Per tal d'aprofundir en aquesta disciplina artística, cada creador de Lleida ha buscat un altre artista no lleidatà amb el qual establir un diàleg entre els seus treballs artístics. Creant una continuïtat entre la joia i altres disciplines artístiques com ara obres en videoart o obra gràfica.

Es mostraran obres els artistes Jordi Aparicio, Eugènia Besora, Marta Burgués, Ignasi Capdevila, Irene Carrera, Crisjoies, Xavier Monclús, Elisenda Santacreu, Tensi Solsona i Insun Yu.

Volen mostrar en aquesta exposició que el que compta no és tant l'ús de materials nobles per crear les joies sinó la seva originalitat i els aspectes innovadors lligats a l'ús de noves tècniques i nous materials. S'ha buscat incidir en la percepció de l'espectador i que el visitant reconegui el segell inconfusible del seu autor en les peces mostrades darrere d'una creació. Sempre hi ha la mirada de l'artista que l'ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball.

Esperem que l'exposició us permeti entendre la reivindicació de la joia com a disciplina artística.

Per a més informació sobre l'exposició Ad Lib a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.