Artistes / Tomasa Martín

Tomasa Martín

L'artista Tomasa Martín, neix a Zamora i s'estableix a Barcelona. Es forma com a pintora a l'Escola Massana, Centre Municipal d'Art i Disseny de Barcelona.

Espai Cavallers Gallery

Trajectòria

Exposa regularment en sales nacionals i estrangeres, destacant en ciutats com: Barcelona, Màlaga, Girona, Madrid, Lleida, Japó o França.
Guardonada amb la medalla d'or de la XX Saló Internacional de Belles Arts de França. Guanya el primer premi Valentí de pintura de Barcelona.
Tomasa Martín és una pintora premiada amb exposició internacional d'Espanya. Les seves pintures a l'oli i acríliques són d'estil figuratiu, elaborades amb una tècnica mixta en la qual s'apliquen successives capes de pintura a través de diferents fases. Sovint enfocats en el retrat

OBRA

Tomasa Martin és d'idees poètiques, conceptes que expressen la continuïtat de l'ésser humà. Creadora d'un personal surrealisme, part d'allò que la rodeja, però amb la voluntat de projectar-se vers l'infinit d'una forma plenament participativa.

En observar la pintura sembla que tot respira quietud i que res es mou. D'altar banda quan s'observa es veu que hi ha el pensament de l'autora en constant activitat vers la perfecció de l'esperit.

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

"Pequeño formato" Galería BENEDITOMálaga(2016). Galeria SAFIA Barcelona- L'ILLA (2015) Galería BENEDITO Málaga. "EL aigua" Galeria BENEDITO Málaga (2015). Galeria TRAÇ D'ART, Sabadell. Galeria BENEDITO Málaga. (2014)."Tres pintors" Galeria ENATSU, Japó (2014). "Quadre històric" Galería BENEDITOMálaga. (2013). Galeria JOAN GASPAR Barcelona Col·lecció ULLS DE L'MON. (2013).Galeria BENEDITO Málaga. (2012). Gallery Inc Exposició a Hokkaido. Japó (2012). Galeria TUSET. Barcelona (2012). Gallery Inc Exposició al Japó (2011).

EXPOSICIONS COL·LECTIVES

Galería ESPAI CAVALLERS, Lleida. (2016). Galería MONTCADA, Barcelona. (2016). Galería BENEDITOMálaga (2016). L'ARCADA Blanes, Girona. (2015). Montcada Barcelona (2015). TRAÇ D'ART Estartit (Girona). TRAÇ D'ART Estartit (2014). Galeria Benedito Màlaga "Ponts" (2014). TRAÇ D'ART Sabadell (2014). Galeria Montcada Barcelona (2014).

Per a més informació de l'artista Tomasa Martin a Espai Cavallers Gallery Lleida.

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles