Artistes / Lídia Vives

Lídia Vives

Fotografia Lídia Vives
L'artista Lídia Vives (1991, Lleida) graduada en Belles Arts i fotògrafa artística.

Espai Cavallers Gallery

El seu treball es caracteritza per l'ambient pictòric, l'ús del color i el caràcter oníric que aconsegueix transmetre.

Actualment resideix a Barcelona, és una fotògrafa i artista visual que ha vist el seu treball publicat en revistes com Esquire i Vogue Itàlia i ha estat exhibida en nombroses galeries, fires i museus de la talla del Louvre de París . A més va col·laborar amb diversos grups musicals, destacant la banda espanyola Love of Lesbian.

Ha viatjat al voltant del món presentant el seu treball des de la seva primera exposició, el 2013 i ha rebut diferents premis internacionals.

Molt influenciada pels artistes Renaixentistes i Barrocs Italians, a més d'alguns dels seus contemporanis, el treball de Lídia es caracteritza per l'ambient pictòric que utilitza a l'hora de tractar temes actuals fent-se servir, en moltes ocasions, de l'autoretrat. També és coneguda per amagar ous de pasqua en les seves fotografies, incitant a l'espectador a veure més enllà dins la seva obra.

Un aspecte també a destacar en la seva obra és el moment en què crea una imatge, ja en l'efecte tècnic i en l'anecdòtic. Li interessa que la gent interpreti la seva fotografia, crean dubtes. Això fa que l'espectador es vegi obligat a mirar-la durant una estona i s'endinsi en la història. La idea és que resulti inquietant, que sembli que el personatge es mourà en qualsevol moment, que
deixin clar que només són el fotograma d'una seqüència. No vol crear escenes, sinó nous mons.

EXPOSICIONS

L'artista Lídia Vives també a participat en diverses exposicions, com per exemple: "Old Summer Memories", Fifty Dots Gallery, Barcelona, Spain (2020), A&D, A d'Art i D de Dona, Galeria Espai Cavallers, Lleida, (2020) "Miami Photo Fair", Limited Edition Gallery, Miami, USA (2019), II Certamen Miro&Art, Reial Cercle Artístic, Barcelona,(2019). També ha col.lavorat en diferents revistes i publicacions, com per expemple: "Monochrome Photography Awards", International Black & White Photography Contest 2020, "Trierenberg Super Circuit 2020", Quintessence 2000 - (2020).

Per a més informació l'Artista Lídia Vives a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles