Artistes / Laura Iniesta

Laura Iniesta

Laura Iniesta va néixer a Barcelona l'any 1955.

Espai Cavallers Gallery

Va estudiar Art en aquesta ciutat i les seves primeres exposicions també van ser a Barcelona.

Ha exposat i viu durant molt de temps a Amèrica del Sud, temporada durant la qual es va veure impactada per l'exuberància dels seus tròpics i aquesta experiència es reflecteix en la seva obra.

Allà va tenir l'oportunitat de fer-ho conèixer i compartir experiències amb grans noms de la pintura contemporània com Oswaldo Guayasamín i Viteri, entre d'altres.

Anys més tard, el seu tarannà mediterrani la va tornar a Barcelona, ​​on definitivament va instal·lar el seu estudi i des d'on va treballar per a multi-múltiples exposicions i projectes a nivell nacional i internacional.

Gestual, material, directa i elegant, explora permanentment la capacitat d'impacte visual, el sentit de l'equilibri del color i les formes.

Exposa el seu treball a galeries i fundacions als Estats Units, Dinamarca, Alemanya, Holanda, França, Dubai, Emirats Àrabs Units, Saudita. Aràbia i Xina.

Les seves obres monumentals més conegudes són els tres murals creats a la China Europe International Business School (CEIBS) de Xangai, a edificis dissenyats pel guardonat arquitecte Ieoh Ming Pei.

La seva obra pictòrica, totalment contemporània, té una enorme força estètica i una gran capacitat de sacsejar l'espectador, que no deixa indiferent a ningú.

La Fundació Vila Casas, la Col·lecció Bassat d'Art Contemporani o la Col·lecció Ernesto Ventós contenen un nombre important de peces de Laura Iniesta.

Les seves exposicions més recents inclouen:

“Bassat Art Contemporani Collection” a la Fundació Cajasol (Sevilla), “ALKIMIA” a la Galerie K de Staufen.(Alemanya), “THE ART AND THE KINGDOM” a la “Made in ART GALLERY” de Riad (Aràbia Saudita), “TRADUCTIONS” a la Gallery K (Barcelona) i “DUBAI MEETS THE WORLD” a l'Aisha Alabbar Art Gallery de Dubai (Emirats Àrabs Units), entre d'altres.

 

Per a més informació de l'artista Laura Iniesta a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles