Artistes / Laura Bofill

Laura Bofill

Laura Bofill, pintora, nascuda a Barcelona el 1983.

Va completar els seus estudis en un espectre d'universitats internacionals, com Barcelona, Nova York, Londres i Dublín.

Espai Cavallers Gallery

 

Ha estat estudiant en diferents modalitats artístiques, entre d'altres: directora de cinema, dissenyadora gràfica, fotografia, dissenyadora tèxtil, ceràmica i pintura.

Després de tenir totes aquestes experiències diferents, estudiant diferents tècniques, va decidir centrar-se en allò que més li agradava, combinant pintura i fotografia, creant profunditat i vitalitat a través de la superfície de resina acrílica en cadascuna de les seves obres.

Després d'haver realitzat els seus estudis a la universitat, va començar a treballar al seu estudi familiar, on va aprendre a treballar amb nous materials com la resina fins ara.

Ha exposat en diferents galeries de tot Europa:

com a Suècia, Dinamarca, Anglaterra, Alemanya, Holanda, Espanya i França, així com al nord d'Àfrica, per exemple el Marroc.

Al mateix temps ha presentat les seves obres d'art en diferents fires internacionals d'art:

com la Shanghai art Fair China, Fresh art fair Cheltenham, England, Affordable Art Fair of Stockholm, Buy Art Fair of Manchester, Affordable Art Fair of Amsterdam, Art Madrid Fair, Luxembourg art Fair Affordable art fair London Batterse...

Laura Bofill prové d'una de les famoses famílies d'artistes de Barcelona i l'art va determinar la seva vida, es filla de Josep Bofill, l'artista català del qual les seves escultures són buscades per col·leccionistes i museus.

Les imatges de Laura Bofill són tan úniques com fascinants.

Per a més informació sobre l'artista Laura Bofill, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles