Artistes / Inés Vallsfortuny

Inés Vallsfortuny

Inés Vallsfortuny, nascuda i establerta a Barcelona. Artista.

Espai Cavallers Gallery

 

 

El seu llenguatge es l’abstractes i s’inspira en els elements de la natura i els sentiments que ens provoquen.

Vida i amor. Calma i passió. Moviment i descans.

A través d'un estil caracteritzat per la textura, la tècnica mixta sobre tela i l'ús de pigments daurats i platejats, busca moments precisos que recreïn vistes aèries d'oceans en moviment, esquitxant platges salvatges, immersions en els increïbles fons marins, la lluna plena en la seva fase més màgica, sorprenents cels rosats i una paleta neutra que evoca eterns trossos de cel.

La seva manera de treballar és molt propera i personal.

Creu que tot el procés artístic és un diàleg a tres bandes: el que vull projectar, el que transmet la pintura mateixa a través de la seva personalitat, i els sentiments que la peça provoca en les persones que la miren. Quan aquest diàleg flueix, és el més meravellós que em pot passar com a artista.

Pel que fa a la tècnica, l'ús de l'or i la plata permet que el marc adquireixi unes dimensions molt diferents que s'observen des de tres posicions. Dreta, esquerra i front.

Depenent de la llum que es reflecteixi en el quadre en aquell moment, les guspires es perceben d'una manera o altra, donant moviment i vida a l'obra d'art.

Des de la pura intuïció, sense planificar res, deixa que els seus propis pinzells i paletes la guiïn per crear col·leccions vives, atemporals, exclusives i atractives a la recerca de l'equilibri i l'harmonia amb l'entorn.

Més enllà de la decoració d'un espai, el seu objectiu és transmetre emocions, despertar pensaments positius i submergir-me en un món de felicitat, amor, pau i esperança a través dels seus quadres.

Per a més informació sobre l'artista Inés Vallsfortuny, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles