Artistes / Elsa Garate

Elsa Garate

Elsa Garate, Málaga. Artista

Espai Cavallers Gallery

El subjecte nòmada que proposa és una figura que emfatitza la necessitat d' actuar alhora al nivell de la identitat, de la subjectivitat, i de les diferències. Són exigències diferents que corresponen a pràctiques diferents.

La multiplicitat apareix en una seqüència desplegada en múltiples capes en què fins i tot les contradiccions poden trobar el seu lloc.

La trajectòria vital d'Elsa Gárate sempre ha estat unida al món de l'Art.

Després de diverses exposicions a Màlaga a primerenca edat es trasllada a Barcelona on estudia Història de l'Art a la Universitat de Barcelona, Disseny Gràfic i Il·lustració després de la qual cosa compagina la creació de la seva Obra Artística amb la seva dedicació laboral com a Directora Creativa i Artística en Productores de Publicitat i Moda.

L'objectiu del seu treball és provocar emocions, comunicar-les, compartir-les i, per tant, crear una connexió profunda amb l'observador. Però no són emocions qualsevol, són emocions estètiques. La sensació màgica de les emocions estètiques és una experiència molt personal perquè és el resultat de la teva connexió personal amb una obra d'art.

El seu treball explora l'àrea entre el realisme i l'abstracció i troba aquesta combinació perfecta per als seus objectius.

Les emocions són energia i quan pinto personatges emocionals els dono energia i impuls per passar a l'acció.
Pintar li dóna l'oportunitat de crear personatges amb sentiments forts i capes de profunditat emocional, perquè aquestes històries provenen d'un lloc de veritats emocionals profundes dins seu.


El 2010 ubica el seu Estudi a Màlaga des d'on llavors està centrada en la seva Creació Artística. Els seus treballs han estat exposats a Galeries nacionals i internacionals i la seva obra forma part de nombroses Col·leccions Privades d'Europa i Estats Units

Per a més informació sobre l'artista Elsa Garate, a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles