Exposicions / Victor Mateo

Victor Mateo

Del 9 de Setembre al 14 de Octubre de 2015

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició de Victor Mateo. L’exposició estarà present fins el 4 d’octubre. En les obres que presenta a la Galeria Espai Cavallers, segons ell mateix explica en el material de difusió. L’artista mostra obres de diferents èpoques on s’hi pot observar el seus traços gestuals abstractes i en que s’aprecia el moviment ràpid […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició de Victor Mateo. L’exposició estarà present fins el 4 d’octubre.

En les obres que presenta a la Galeria Espai Cavallers, segons ell mateix explica en el material de difusió. L’artista mostra obres de diferents èpoques on s’hi pot observar el seus traços gestuals abstractes i en que s’aprecia el moviment ràpid del pinzell.

Efecte que li permet configurar unes peces ben estructurades on l’espectador pot gaudir de la espontaneïtat d’aquest artista que treballa sempre en pla.

Les obres que es presenten evidencien els seus traços, així com el moviment ràpid de l'pinzell. Una col·lecció de peces molt estructurades on l'espectador gaudeix de l'espontaneïtat d'aquest artista que treballa sempre en pla i per qui el procés de creació de cada obra assoleix una gran importància.

Víctor Mateu deixa de banda tot allò superflu per quedar-se amb la pulsió de l'gest, amb el recorregut de l'pigment sobre el suport, amb el trànsit de l'empremta de l'pinzell, amb els subtils desplaçaments de la mà, amb la durada de l'empremta que, segons el moment, serà més o menys matèrica, amb més o menys textura.

 

Per a més informació sobre l'exposició de l'artista Victor Mateo a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.