Exposicions / Seqüències

Seqüències

Del 13 de Desembre de 2012 al 28 de Febrer de 2013

La Espai Cavallers Gallery de Lleida presenta el 13 de desembre  l’exposició col·lectiva Seqüències. Es podrà visitar fins al 28 de febrer del 2013 amb obres de Pep Fajardo, Núria Guinovart, Xavier Gosé, Mercè Humedas, Pau Humedas, Gregorio Iglesias, Antonio López, Didier Lourenço, Javier Mariscal, Magí Puig, Perico Pastor, Gerard Rosés, Joaquín Ureña i Julio […] llegir més

Descripció

La Espai Cavallers Gallery de Lleida presenta el 13 de desembre  l’exposició col·lectiva Seqüències.

Es podrà visitar fins al 28 de febrer del 2013 amb obres de Pep Fajardo, Núria Guinovart, Xavier Gosé, Mercè Humedas, Pau Humedas, Gregorio Iglesias, Antonio López, Didier Lourenço, Javier Mariscal, Magí Puig, Perico Pastor, Gerard Rosés, Joaquín Ureña i Julio Vaquero.

En aquesta col·lectiva cadascun dels artistes participants interpreten des de la perspectiva de cada un el motiu central de l’exposició. Cada artista presenta 3 ó 4 peces.

 

Mercè Humedas

Pintora de tendència realista amb una intenció clara de comunicar. Graduada en Arts i Oficis en l'especialitat de pintura per l'Escola Municipal de Belles Arts de Lleida. He realitzat principalment obres amb acrílic i oli.

El tema principal i fil conductor de la meva obra és la llum i la penombra (amb tota la seva gamma de grisos). Busco atmosfera, emoció i sentiment, retenint instants de màgia. Part sempre de l'observació directa de la realitat, afegint si cal, certa poesia.

Parlo de l'oblit, de la lleugeresa de les hores, la inconstància de la realitat que es dilueix en el temps. Parlo amb el pas de la llum, dels espais plens, caòtics, on se sent el silenci, on es veu la pols dipositat per l'oblit. Són reiteratius els llibres sense ús, ignorats, acumulats, inservibles, els papers i arxivadors que volen continuar guardant la memòria, les històries i les experiències viscudes.

Les portes i finestres que es tanquen i obren també és un tema freqüent, deixant-nos ser una mica "voyeurs" d'altres vides, però sent la llum un testimoni permanent.

Però també m'inspiren les coses petites, els objectes que m'envolten, i em serveixen de model per al fet pictòric, perquè el que realment m'interessa és gaudir i gaudir sentint lliscar la pintura sota el pinzell.

Treball en composicions complicades, molt treballades on el dibuix és el protagonista i amb colors sòlids però fugint d'estridències i buscant tots els matisos que em dóna un color.

M'agradaria tenir la capacitat de produir emoció en l'espectador així com jo la sento quan pinto.

He participat en nombroses mostres col·lectives i individuals en diferents ciutats espanyoles. Em presento a una gran quantitat de concursos i certàmens on he obtingut molts premis i reconeixements. Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.