Exposicions / Civilitzacions

Civilitzacions

Del 7 de Juliol al 4 de Agost de 2018

Espai Cavallers Gallery de Lleida va inaugurar ahir l’exposició Civilitzacions.  Una selecció de pintures recents de l’artista lleidatà Sebastià Farré (Guissona, 1960), que també conrea l’escultura i la fotografia. El pintor plasma a les seues obres elements de la vida quotidiana i del carrer, que trasllada als quadres amb un relleu naturalista i perfeccionista. L’exposició podrà […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery de Lleida va inaugurar ahir l’exposició Civilitzacions.  Una selecció de pintures recents de l’artista lleidatà Sebastià Farré (Guissona, 1960), que també conrea l’escultura i la fotografia. El pintor plasma a les seues obres elements de la vida quotidiana i del carrer, que trasllada als quadres amb un relleu naturalista i perfeccionista. L’exposició podrà visitar-se fins al 4 d’agost.

Aquesta exposició és un recull de pintures i algunes escultures de l’artista. On es pot veure un recull dels seus treballs dins el seu estil molt característic.

La seva obra ens transporta a tot allò que de tan quotidià a vegades ens passa desapercebut, la representació de l’asfalt d’algunes ciutats, les tapes de clavegueram o d’electricitats, l’asfalt de carreteres. També obres que reprodueixen les antigues portes de ferro d’exteriors de comerços d’algunes ciutats amb grafits d’artistes anònims o d’imatges de propaganda.

Tot, amb un ús de tècniques mixtes i materials diversos per aconseguir el relleu que li interessa i que convida a l’espectador a acostar-s’hi i comprovar si les textures i relleus són reals o de ficció creada per l’artista.

El tema de les seves obres són elements del carrer, de la vida quotidiana, que no es veuen, però que el pintor trasllada als seus quadres amb tant de relleu naturalista i tant perfeccionisme que aquests adquireixen vida pròpia: una claveguera, un tros de paret, una porta ... És plasmar la realitat que no embolica i que ens passa desapercebuda. "

Per a més informació sobre l'exposició Civilitzacions a Espai Cavallers Gallery Lleida

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.