Exposicions / Retrospectiva d’Isidre Mercadé

Retrospectiva d’Isidre Mercadé

Del 21 de Setembre al 22 de Octubre de 2012

El dia 20 d’octubre de 1962, ara farà 50 anys, l’Isidre Mercadé va inaugurar a l’Institut d’Estudis Ilerdencs una exposició de pintures que tenien en comú que a totes s’hi representava la Plaça de l’Ereta. Espai Cavallers Gallery D’aquella exposició la família de l’artista només en conserva una obra que es pot veure actualment a […] llegir més

Descripció

El dia 20 d’octubre de 1962, ara farà 50 anys, l’Isidre Mercadé va inaugurar a l’Institut d’Estudis Ilerdencs una exposició de pintures que tenien en comú que a totes s’hi representava la Plaça de l’Ereta.

Espai Cavallers Gallery

D’aquella exposició la família de l’artista només en conserva una obra que es pot veure actualment a l’exposició retrospectiva que presenta la Galeria Espai Cavallers fins a finals del mes d’octubre.

D’acord amb la família de l’artista i per commemorar aquesta coincidència pel que fa el cinquantenari d’aquella exposició a l’IEI, totes aquelles persones que el dia 20 d’octubre adquireixin una de les obres de l’Isidre Mercadé exposades a la Galeria Espai Cavallers gaudiran d’un descompte del 25 per cent sobre el preu.

Com a cloenda d’aquesta commemoració, el dilluns dia 22 d’octubre a les 8 del vespre es farà una visita guiada a càrrec del fill de l’Isidre Mercadé, a la que hi assistiran els Amics de la Seu Vella.

 

Per a més informacio sobre l'artista Isidre Mercadé, a Espai Cavallers Gallery, Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.