Exposicions / Del Mediterrani al Segre

Del Mediterrani al Segre

Del 8 de Setembre al 14 de Octubre de 2023

Exposició individual Del Mediterrani al Segre, de l’artista plàstic Enric Aguilar. Del 8 de setembre al 14 d’octubre de 2023 Galeria Espai Cavallers   Amb el títol Del Mediterrani al Segre, l’Enric Aguilar ens vol donar diversos sentits a l’exposició present. L’Enric, vol, d’una banda, portar a Lleida aquesta vivència pictòrica i de llibertat que […] llegir més

Descripció

Exposició individual Del Mediterrani al Segre, de l'artista plàstic Enric Aguilar.

Del 8 de setembre al 14 d'octubre de 2023

Galeria Espai Cavallers

 

Amb el títol Del Mediterrani al Segre, l'Enric Aguilar ens vol donar diversos sentits a l’exposició present.

L'Enric, vol, d'una banda, portar a Lleida aquesta vivència pictòrica i de llibertat que és el mar. De l'altra, busca el sentit d'intercomunicació de l'aigua, és a dir, el procés pel qual l'aigua del Mediterrani s'evapora i acaba caient en forma de pluja a les terres de Lleida i seguidament, va del Segre a l'Ebre i desemboca al mar de nou. A través de la seva obra reflexiona sobre les formes de l'aigua, reflectides als seus quadres. A més, l'artista guarda una vinculació directa amb el riu lleidatà, ja que estiueja a les Gorgues del Segre (lloc de naixement del riu), situades a la Falda del Puigmal de Llo a la Cerdanya Francesa, on ha creat alguna de les sobres que presenta.

L'Enric és expert en paisatges marítims, els quals representa amb un llenguatge molt propi. És un artista amb una àmplia trajectòria que ha anat consolidant, des de 1998, amb exposicions individuals i col·lectives a galeries d'arreu del país, així com les seves obres han estat adquirides per col·leccionistes d'arreu, com ara Suïssa, Itàlia, els Emirats Àrabs, Estats Units o el Japó.

 

Més informació sobre l'exposició Del Mediterrani al Segre a l'Instagram Galeria Espai Cavallers

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.