Exposicions / David Callau IN/Tacte

David Callau IN/Tacte

Del 28 de Maig al 29 de Juny de 2021

David Callau ens presenta Tres versions, Tres maneres, Tres disciplines. És la trajectòria “IN/Tacte” de tres dels meus registres com artista que es començaren en diversos països abans la pandèmia.  Així doncs el blanc i negre és l’inici de l’exposició: el recorregut pictòric per i durant la meva estada al teatre Bolshoi de Moscou. On el dibuix purista es converteix en […] llegir més

Descripció

David Callau ens presenta Tres versions, Tres maneres, Tres disciplines. És la trajectòria "IN/Tacte" de tres dels meus registres com artista que es començaren en diversos països abans la pandèmia. 

Així doncs el blanc i negre és l'inici de l'exposició: el recorregut pictòric per i durant la meva estada al teatre Bolshoi de Moscou. On el dibuix purista es converteix en el meu propi diàleg i el meu seguir endavant en el propi llenguatge artístic. 

Cada pas de disciplina el marca un Autoretrat diferenciant els diversos estats del 2019/2020. Del blanc i negre al color en la diversitat de retrats que arriben inspirats pel retrobament de diverses persones i gent que trobo en els meus viatges. Del retrat colorista a la mirada expectant, vers en paisatge natural de la bellesa dels arbres fruiters dels camps de Lleida. 

La dansa del meu estudi esdevé pintura en directe en dos dels dies a la galeria Espai Cavallers. 

Aquest cop la visceral pinzellada recobra vida en la finalització deL dia. Retrats en format XL dedicats al món del teatre. 

La Dansa que sempre és present en les exposicions que a partir d'ara faig. Es visualitza en les dues de les instal·lacions. 

Així és IN/Tacte 

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.