Artistes / David Callau

David Callau

L'artista David Callau neix a Tarragona l'any 1973. Estudia a l'escola d'art de Tarragona. Més tard cursarà els estudis de Belles Arts a l'escola Massana de Barcelona, on s'especialitzarà en la modalitat de pintura.

OBRA

L'obra de David Callau reflecteix una característica més poètica que es pot percebre en la vivesa del color i el traç que utilitza en les seves peces. Tal com ell mateix ens explica, la seva metodologia de treball queda vinculada entre un factor espontani i espiritual:

"Observo aquesta realitat per transformar-la i dibuixar-la, abandonant totes les normes establertes. No porto una línia concreta, només em deixo portar amb els meus traços. En aquests deixar-me portar, investigo, transmeto, pateixo i ric, tot per superar-me. Dins l'estudi el pas del temps segueix el seu curs.

Les meves arrels, els meus inicis, els meus mestres: sempre els meus avis. En aquesta cuina de la vida es barreja tot amb una gran dosi d'espiritualitat. Ells fan que la meva creació segueixi els passos dels ensenyaments més ancestrals.

¿La meva filosofia? Transmetre el món d'avui i de demà la infinitat de vivències, sensacions, destinacions, colors i crear un món propi a través dels llenços, escultures i instal·lacions".

EXPOSICIONS

Ha exposat en galeries nacionals i internacionals (Bielorússia, Alemanya, Londres i Roma, entre altres) i ha estat guardonat amb el segon premi de la Revista Vestidal Moda i Art de Madrid (1995), va guanyar el premi de promoció local Vila de Cambrills ( 2003) i va obtenir el premi Èxit. Cambrils en 2006.

Com a exposicions individuals podem destacar: "Stage bolshoi theatre" Moscu (2019), 2020, IN/Tacte, Galeria Espai Cavallers, Lleida (2021)

 

 

 

 

 

 

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles