Exposicions / Art emergent

Art emergent

Del 31 de Agost al 30 de Setembre de 2018

Espai Cavallers Gallery presenta l’exposició Art emergent, que inaugurarà el pròxim dia 31 d’agost i és podrà visitar fins al pròxim 30 de setembre. La societat actual es troba immersa en un escenari on revisar, repensar i reinventar formen part del vocabulari quotidià. Això també és dona en el món de l’art on també els artistes […] llegir més

Descripció

Espai Cavallers Gallery presenta l'exposició Art emergent, que inaugurarà el pròxim dia 31 d'agost i és podrà visitar fins al pròxim 30 de setembre.

La societat actual es troba immersa en un escenari on revisar, repensar i reinventar formen part del vocabulari quotidià. Això també és dona en el món de l'art on també els artistes realitzen els seus processos de revisar, repensar i reinventar-se.
Un artista quan comença el seu camí en el món de l'art hi ha d'accedir amb obres que reflecteixin el seu propi camí creatiu i li confereixen un segell individual i personal, tot mantenint una certa sintonia amb les tendències del moment. Això els permet buscar l'originalitat i la diferència.
La galeria Espai Cavallers amb la vocació constant d'incloure dins la seva programació exposicions d'artistes emergents vol mostrar, amb l'exposició Art emergent, el resultat del treball d'alguns artistes vinculats al nostre territori.

 

Així, en l'exposició Art Emergent es podrà veure els treballs mes recents dels artistes :

Jordi Bresolí, Lluc Flotats, Vivina Meretta, Núria Nofraria, Núria Miret, Sergio Molina, Aurembiaix Sabater i Gina Miret.

L'artista Aurembiaix Sabaté neix a Bell-lloc, (Lleida) el 1980.

Estudia Gràfica Publicitària a l'escola d'Arts i Oficis Ondara. També Arts Aplicades al Mur en l'escola Massana de Barcelona. Cursa el programa Sòcrates/Erasmus a Hongria, a la Facultat d'Art "Magyar Iparmüvészeti Egyetem". L'any 2006 també estudia tècniques de gravat i tècniques del vidre a l'Escola d'Arts i Oficis de la diputació de Barcelona. Actualment resideix a Solsona.

 

Per a més informació sobre l'exposició Art Emergent a Espai Cavallers Gallery de Lleida.

Llegir més

Obres

Actualment no hi ha cap obra disponible d'aquesta exposició.