Artistes / Tomiwa Arobieke

Tomiwa Arobieke

L'artista Tomiwa Arobieke

Galeria Espai Cavallers


Tomiwa Arobieke (Ogun State, 1999) és un artista visual de creacions captivadores i evocadores. Nascut a l’estat d’Ogun a Nigèria, actualment viu i treballa a la ciutat d’Ibadan. Va estudiar Science Laboratory Technology al Politècnic d’Ibadan, però va descobrir la seva passió per l’art i va emprendre un camí que l’ha consolidat en l’escena artística.

L’art d’en Tomiwa explora les construccions i relacions humanes, oferint als espectadors una finestra cap a l’interior dels seus personatges i de les seves emocions. En les obres hi podem apreciar una narrativa captivadora i un reflex del viatge personal del mateix Tomiwa i de la manera que té de percebre el món. En cada obra s’aprecia la seva habilitat innata de comunicar emocions.

Utilitza l'oli i l'acrílic sobre llenç com a mitjà per a explorar temes d'identitat, l'emoció i la interacció entre el món natural i l'humà. Cada obra és un reflex del seu diàleg interior i una invitació a l'espectador participar en les seves pròpies interpretacions i connexions amb l'obra.

L'obra d'en Tomiwa s'ha exposat en diferents galeries de prestigi internacional, i forma part de col·leccions privades als Estats Units, Europa i Nigèria.

 

Exposicions:

2024

-XIPPI, HERITAGE & METAMORPHOSIS: Voices in West African Art. August Wilson African American Cultural Center, Pittsburg, Pennsylvania,U.S.A.

-M Contemporary. Darlinghurst, Sydney, Australia.

-Contemporary African Art. London Lighthouse Gallery, London, U.K.

2023

-Golden Ratio; Art is bond Gallery Houston, Texas, U.S.A.

-Mount; Soto Gallery, Lagos, Nigeria

-Familiar Relationship; Tribes Africa Art Gallery, New York, U.S.A.

 

ART FAIRS
2023

Master of Contemporaneity, StART. Saatchi Gallery, London.

 


Més informació sobre l'exposició Love and Nature a l'Instagram @galeriaespaicavallers

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles