Artistes / Magdalena Morey

Magdalena Morey

L'artista Magdalena Morey

Espai Cavallers Gallery

Magdalena és una artista abstracta de tècniques mixtes, molt disciplinada i amb representació internacional. Té un màster en Art i un diploma en Tèxtils.

Nascuda el 1974, Magdalena va estudiar art durant deu anys a la ciutat universitària de Lublin (Polònia), on es mantenia a si mateixa i pagava les taxes universitàries treballant a temps complet en un estudi d'art local i estudiant a les tardes i els caps de setmana. Després de mudar-se a Cambridge (Anglaterra) el 2005, va trobar diversos llocs en els quals exposar la seva obra i va rebre la seva primera oferta de representació permanent en una galeria el 2008.

El 2009, Magdalena es va traslladar a una ciutat pròxima a Zuric (Suïssa), on va continuar pintant mentre criava als seus fills petits. Sis anys més tard, Magdalena i la seva família van seguir el seu somni de viure a Espanya i després de passar uns anys sota el feroç sol de Madrid, ara viu en la pintoresca i més suau regió d'Astúries, en l'extrem nord del país, on manté a la seva família amb les seves contínues exploracions artístiques.

Magdalena té una gran afinitat amb la naturalesa i li encanta explorar noves idees i llocs. Això pot veure's clarament en el seu ús de l'abstracció que, com ella, és audaç, vibrant i directa, amb un suau sentit de nostàlgia entreteixit.

 

Llegir més

Llistat d'obres

Actualment no tenim cap obra disponible d'asquest artista.