Artistes / Lily Brick

Lily Brick

Artista Lily Brik

Mireia Serra, alter ego de Lily Brick (Lleida, 1990) va estudiar el Grau Superior de disseny gràfic a l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida. Als 24 anys, va despertar el seu interès per l’art de carrer. Anteriorment, el seu treball s’havia centrat en la cartelleria, l’expressió gràfica, la publicitat i el disseny de productes.

Espai Cavallers Gallery

El juny de 2014 va assistir com espectadora en un esdeveniment que es feia al marge del riu Segre de Lleida, on li van reservar un espai on expressar-se i experimentar amb la tècnica de l’esprai, que va captivar-la per complet.

Set anys més tard, l’art de carrer s’ha convertit en el seu ofici. Més de 300 obres en llocs molt diferents del món porten la signatura de Lily. Entre les seves peces més destacables caldria mencionar els grans murals fets a Penelles, Juncosa, Granadella, Alcarràs, Tremp, El Cogul, i també altres nombrosos projectes de muralisme a Barcelona, Martorell, Ferrol, Màlaga o Múrcia, on va exposar al Museo de Arte Contemporáneo de Murcia (MUBAM).

L’any 2017 va iniciar la internacionalització de la seva fent projectes a França, amb la seva participació en el projecte Hotel 128. Posteriorment, van sorgir diversos projectes, entre els quals destaquem murals a Gàmbia, a l’Agència Espacial Europea a Holanda, a l’esdeveniment Artscape Festival a Suècia, al Techfest IIT Bombay a l’Índia, al Reeperbahn Festival d’Hamburg (Alemanya) i al The Hague Street Art Festival a Holanda.

Dels seus murals crida l’atenció el seu treball sobre dones amb mirada forta i intensa. Des de la seva introducció al món de l’street art, les principals tècniques que ha desenvolupat han sigut l’esprai, la pintura acrílica, pinzells i corrons.

 

Per a més informació sobre l'artista LIly Brick, a Espai Cavallers Gallery, Lleida

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles