Artistes / Lídia Masllorens

Lídia Masllorens

Lídia Masllorens al seu taller
L'artista Lídia Masllorens és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de pintura. També s’ha format en fotografia, escultura i gravat.

Espai Cavallers Gallery

L'artista, va començar a exposar en espais d’art de les comarques de Girona, com ara els espais locals de Caldes de Malavella i Cassà de la Selva. I també a la Galeria Nostrart, la Casa de Cultura Tomàs de Lorenzana i la Fundació Valvi, a la ciutat de Girona.
L'artista Lídia Masllorens, el 2013 va ser guardonada amb el Premi de Pintura de la Fundació Vila Casas. Que va obrir les portes a la professionalització amb la representació de la seva obra a la galeria Miquel Alzueta.
2016 - Va exposar per primera vegada a París (a la galeria Arcturus) i també va debutar en solitari al LA Art Show de Los Angeles.
2017- Va fer una exposició individual a Dinamarca -a la Galerie Wolfsen-.
2018 -  Va exposar a la galeria Miquel Alzueta de Barcelona, ​​a la galeria Arcturus de París i també dues vegades al Japó. Individualment, a la galeria, a Takamiya - Hikone; i col·lectivament, al Caso-Contemporary Art Center d’Osaka.

2019 - Ha exposat en solitari a Anvers, a la galeria Leonhard i a Barcelona, ​​a la Fundació Vila Casas.

també s’han exposat a nombroses fires d’art a Europa (Art Madrid, Art París, Antica Namur, Brussels Fine Art, Kunst Rai Amsterdam, Scope Basel ...) i als Estats Units (Art Miami, LA Art Show, SOFA Chicago, Art On Paper New York, Art Hamptons New YorK, Art on paper New York ...)

Actualment, Lídia Masllorens persisteix en la seva investigació per retratar trets al cap al seu taller de Cassà de la Selva, a prop de Girona, a Catalunya.

Per a més informació de Belles Arts Lídia Masllorens a Espai Cavallers Gallery

Llegir més

Llistat d'obres

No hi ha més obres disponibles